Slobodni umetnik punog duha i čednosti: Končita Vurst nastupa u poznatom pariskom kabareu

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodni umetnik punog duha i čednosti: Končita Vurst nastupa u poznatom pariskom kabareu

Austrijski transvestit Končita Vurst, koji je pobedio na takmičenju za Pesmu Evrovozije 2014. godine, biće specijalni gost poznatog pariskog kabarea Krejzi Hors od 9. do 15. novembra. Končita Vurst je prvi transvestit koji će nastupati u kabareu, osnovanom 1951. godine. Nosiće kostime francuskog kreatora Žan-Pola Gotijea.
“Srećna sam što ću biti prva specijalna dama Krejzi Horsa. U mom svetu, seksualna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << orijentacija, boja kože ili vera nisu važni. To se odnosi na ljudsko biće a ne na društvo”, navodi Končita Vurst koja će posle nastupa u pariskom kabareu završiti snimanje prvog albuma.
Kabare, čuven po nastupima polunagih umetnica, specijalnog gosta je predstavio kao “slobodnog umetnika punog duha i čednosti”.
Autor: Life Content
Foto: Wikipedia
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.