Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAČEKUŠA U FRANCUSKOJ Srbin sa "debelim dosijeom" IZREŠETAN ispred kuće u Parizu

Muškarac poreklom iz Srbije (56) ubijen je u petak u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu.

Prema prvim informacijama, sve ukazuje na to da je muškarac, koji je živeo u predgrađu Pariza, ubijen u petak uveče bio žrtva obračuna, pišu lokalni mediji.

Kako prenose pariski mediji, njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su četvorica mušaraca čekala u automobilu ispred njegove kuće.

Kada se parkirao ispred kapije, jedan od njih je izašao iz vozila i zapucao.

Kako je policijska istraga pokazala, on je pogođen sa šest metaka iz neposredne blizine, i to iz kalibra 11.43 milimetara, koji "kriminalci često koriste", piše "Le Parisien".

Čaure metaka koje je napadač ispalio pronađene su i u gepeku automobila ubijenog, koji je neposredno pre pucnjave otvorio.

U pucnjavi je povređeno još dvoje ljudi. Jedna osoba pogođena je u nogu i prevezena je u bolnicu, dok je drugi zalutali metak pogodio prolaznika u podlakticu, a najverovatnije se radi o zaposlenima u kompaniji koja se nalazi u zgradi pored kuće u kojoj je živeo ubijeni.

Ubijeni muškarac je srpskog porekla, koji je od ranije poznat policiji, najviše zbog krađa i finansijskih malverzacija, ali ne i po nasilju.

Kako za lokalne pariske medije kažu stavnici ulice u kojoj je živeo, ubijeni muškarac je komšijama bio poznat kao "veliki kriminalac".

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, međutim, za "Blic" nije želelo da otkrije identitet ubijenog muškarca.

Kako pišu francuski mediji i dve nedelje pre nego što je ubijen, nepoznate osobe su pucale na njegovu kuću.

U subotu ujutru, samo nekoliko sati nakon tragedije, položeno je cveće uz crna vrata velike kuće žrtve. Celo jutro rođaci su dolazili obučeni u crno da izraze saučešće porodici ubijenog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN IZREŠETAN U PARIZU: Izašao ispred kuće, ubijen sa šest metaka

Izvor: Kurir, 24.Okt.2016

...Prema prvim informacijama, sve ukazuje na to da je muškarac, koji je živeo u predgrađu Pariza, ubijen u petak uveče bio žrtva obračuna, pišu lokalni mediji Kako prenose pariski mediji, njega su četvorica mušaraca čekala u automobilu ispred njegove kuće..Kada se parkirao ispred kapije, jedan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.