Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orešković: Uz kafu sa Karamarkom i Petrovim smanjiću tenziju

PARIZ - Hrvatski premijer Tihomir Orešković najavio je danas u Parizu da će se sutra sastati s potpredsjednicima Vlade Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovim i vidjeti na koji način se mogu smanjiti tenzije između njih.

 " Malo ćemo se popričati, popiti kaficu pa vidjeti na koji način ćemo malo smanjiti tenzije, ali uvjeren sam da imamo zajedničke ciljeve", rekao je Orešković na kraju svoje dvodnevne posjete Parizu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Orešković: Idem sa Karamarkom i Petrovim da pijemo kaficu

Izvor: B92, 31.Maj.2016

Zagreb -- Hrvatski premijer Tihomir Orešković najavio je za sutra sastanak s Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovim, kako bi, kako je rekao, popričali i popili kaficu...Orešković, koji danas boravi u Parizu, kaže da je uveren da Karamarko, Petrov i on imaju zajedničke ciljeve, te da će razum...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.