OTKRIVEN IDENTITET Napadač iz Pariza je Alžirac, još uvek je u bolnici

Izvor: Blic, 10.Avg.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVEN IDENTITET Napadač iz Pariza je Alžirac, još uvek je u bolnici

Osumnjičeni za napad na šestoricu francuskih vojnika u blizini Pariza je Alžirac Amu Banlatreš (36), koji legalno živi u Francuskoj, saopštio je danas neimenovani policijski izvor.

Kako se navodi, Amu Benlatreš je francuskoj policiji od ranije poznat po sitnim krivičnim delima, ali nikada nije osuđivan, prenosi AP.

Ranjen je iz vatrenog oružja tokom hapšenja na autoputu ka severu Francuske, nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sati pošto je vozilom na periferiji Pariza u mestu Levaloa-Pere uleteo u grupu vojnika i povredio njih šestoricu.

"Još nije u stanju da bude saslušan", preneli su policijski izvori.

Antiteroristički odsek pariskog tužilaštva otvorio je istragu za "pokušaj ubistva ovlašćenih lica i moguće veze pokušaja napada s nekim terorističkim i kriminalnim udruživanjem".

Francuski mediji preneli su da je on živeo u predgrađu francuske prestonice Bezonu, a u sredu uveče policija je pretresla kuću u kojoj je živeo.

U sredu, osumnjičeni se zaleteo kolima u grupu vojnika i tom prilikom ranio šestoricu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pariz: Napadač na vojnike Alžirac koji legalno živi u FR

Izvor: B92, 10.Avg.2017

Pariz -- Osumnjičeni za napad na šestoricu francuskih vojnika u blizini Pariza je Alžirac (37), koji legalno živi u Francuskoj, saopštio je neimenovani policijski izvor...Kako se navodi, Hamou Benlatreše je francuskoj policiji od ranije poznat po sitnim krivičnim delima, ali nikada nije osuđivan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.