Italijani ukrali nadimak Špancima i napali kao Furija, ali De Hea je čudo od golmana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani ukrali nadimak Špancima i napali kao Furija, ali De Hea je čudo od golmana! (VIDEO)

Azuri propustili dve stopostotne šanse u samo tri minuta, kada je dva puta fenomenalno intervenisao golman Mančester junajteda

Kao po pravilu uoči nekog meča italijanske reprezentacije idu komentari: "ma, zatvoriće oni to", "pobediće na penale", za šta je uostalom zaslužan sistem igre koji Azuri forsiraju decenijama, ali večeras u Parizu, barem u prvih 15 minuta utakmice, Italija igra strahovoto napadački fudabal.

Španija je nadimak Furija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prepustila selekciji Antonija Kontea. Italija je imala dve stopostotne šanse u osmom i 11. minutu,  kada su sjajne prilike imali Gracijano Pele i Emanuele Đakerini, a isključivi krivac za to što već ne vode sa jedim ili dva gola prednosti je fantastični David de Hea, koji je ostavio Del Boskeov tim u životu.

Great save from #DeGea #ITAESP pic.twitter.com/pwWtoUbnSu

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.