Ibrahimović i Blan ostaju u PSŽ

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović i Blan ostaju u PSŽ

Predsednik Pari Sen Žermena Naser El Kelaifi rekao je danas da će trener i prva zvezda tog kluba, Loran Blan i Zlatan Ibrahimović ostati u Parizu i sledeće sezone.

U intervjuu za francuski list Parizjen, El Kelaifi je naveo da u klubu ne razmišljaju o drastičnim promenama za narednu sezonu.

Upitan da li Blan ostaje na klupi, on je kratko odgovorio: "Da, naravno". El Kelaifi je istakao i da su kritike javnosti na račun trenera PSŽ-a potpuno "nepravedne".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
El Kelaifi je dodao da o odlasku ili ostanku Zlatana Ibrahimovića ne vredi ni govoriti.

"O tome ne vredi ni raspravljati. On ostaje i naredne sezone, to je sigurno... Isto važi i za Havijera Pastorea", kazao je El Kelaifi.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ: Blan i Ibrahimović ostaju

Izvor: B92, 29.Apr.2015, 10:07

Predsednik Pari Sen Žermena Naser El Kelaifi rekao je da će, trener i prva zvezda kluba, Loran Blan i Zlatan Ibrahimović ostati u Parizu i sledeće sezone...U intervjuu za francuski list Parizjen, El Kelaifi je naveo da u klubu ne razmišljaju o drastičnim promenama za narednu sezonu...Upitan da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.