(FOTO) UVRNUTA REVIJA: Manekenke nosile jedna drugu i šetale pistom!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UVRNUTA REVIJA: Manekenke nosile jedna drugu i šetale pistom!

Parisku nedelju mode je obeležio kontraverzni dizajner sa bizarnom revijom.

U Parizu se održava nedelja mode gde su brojni dizajneri predstavili nove kolekcije za predstojeću sezonu. Među njima je i Rik Ovens, koji je svoje modele predstavio na uvrnut način. Manekenke su iznele kreacije dok su na leđima nosile drugu manekenku, pa je tako vrat modela bio ukrašen međunožjem druge devojke, dok se njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << telo protezalo niz leđa, kao i stomak one koja je hodala pistom.

Rick Owens' human backpacks + 4 more of the best things happening at Paris Fashion Week: https://t.co/cYAcSh3npZ pic.twitter.com/7aj8XjQQgx

Činjenica je da nakon ovakvog performansa niko ne ostaje ravnodušan, a inače ovaj američki dizajner je poznat po svom kontraverzvnom pristupu modi. On je zimus imao imao reviju, prilikom koje su muški manekeni nosili modele sa rupama, koji su otkrivali polne organe muškaraca.

Rick Owens had his models wear other models at his latest show: https://t.co/1yGDtPXmMX pic.twitter.com/wUVUuj3c2n

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.