Uhapšena još jedna osoba zbog terorističkog napada u Londonu

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2017, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena još jedna osoba zbog terorističkog napada u Londonu

Britanska policija uhapsila je 30-ogodšinjeg muškarca u Birmingemu zbog sumnje da je povezan sa napadom u Londonu u blizini parlamenta, tokom kojeg su ubijene četiri osobe, a 50 povređeno, saopštila je londonska policija.

Muškarac je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pripremi terorističkog akta.

Policija je privela 12 osoba od napada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u sredu, kada je Halid Masud najpre vozilom pokosio pešake na Vestminsterskom mostu da bi potom izbo policajca ispred parlamenta, nakon čega je ubijen. Međutim, devet osoba je pušteno bez preduzimanja dodatnih akcija.

Policija nastoji da utvrdi da li je Masud delovao sam, a istraga se fokusira na njegovu motivaciju, pripremu i saučesnike.

Policija je u petak objavila fotografiju napadača i pozvala građane da se jave ako imaju neke informacije o njemu ili njegovim saučesnicima.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena još jedna osoba zbog napada u Londonu

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2017

Britanska policija uhapsila je 30-ogodšinjeg muškarca u Birmingemu zbog sumnje da je povezan sa napadom u Londonu u blizini parlamenta LONDON - Britanska policija uhapsila je 30-ogodšinjeg muškarca u Birmingemu zbog sumnje da je povezan sa napadom u Londonu u blizini parlamenta, tokom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.