Žarko Laušević se vraća na scenu!

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko Laušević se vraća na scenu!

Jedan od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije Žarko Laušević, koji se nakon izlaska iz zatvora povukao iz sveta glume i odselio u Njujork, priprema novi pozorišni komad!

Žarko Laušević, foto: Story arhiva

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, partner će mu biti njegov veliki prijatelj Petar Božović.

- Ideja je da se predstava izvodi u Americi i Kanadi. Pera i Žarko su >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << o novom projektu razgovarali i o svemu se dogovorili tokom poslednjih susreta u Beogradu i Njujorku. Ovo će zaista biti njegov povratak na scenu, jer, moram reći, nije tačno da će igrati u filmu scenariste i reditelja Stojana Stojčića Atoski vrtovi 2020 - kolevka noćnih vukova na Kosovu, kako su pojedini mediji tvrdili - naglašava izvor Kurira blizak Lauševiću.

On dodaje da Žarko jeste dobio ponudu od autora, u čijem je ostvarenju Atoski vrtovi - preobraženje igrao 1989, da ponovo tumačiti ikonopisca Savu, ali je nije ozbiljnije razmatrao, pa samim tim ni prihvatio.

Podsetimo, Laušević je sredinom maja posetio Beograd nakon 15 godina, pošto je prethodno obišao bolesnu majku u Crnoj Gori. Tada je bio veoma ljubazan prema novinarima, ali nije bio previše raspoložen za razgovor, pa je samo rekao Dobro smo i moja porodica i ja.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.