Za balerinu Aju Jung francuski orden književnosti i umetnosti

Izvor: Svet, 21.Okt.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za balerinu Aju Jung francuski orden književnosti i umetnosti

Ambasador Francuske u Srbiji Kristin Moro uručiće 27. oktobra u svojoj rezidenciji direktorki Beogradskog festivala igre Aji Jung orden književnosti i umetnosti, u rangu viteza, najavila je danas ambasada, prenosi Tanjug.
Aja Jung, rođena u Beogradu, završila je Baletsku školu u Beogradu, u klasi pedagoga Marije Janković. Dvogodišnju stipendiju Škole Džofri baleta (Joffrey Ballet School) u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dobila je 1988. godine i tokom usavršavanja u Njujorku, paralelno je bila uključena u programe Univerziteta Džulijard, Baletskog instituta Njubert pri Karnegi Holu (Neubert Ballet Institute) i Brodvejskog centra za igru (Broadway Dance Center).

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Za balerinu Aju Jung francuski orden književnosti i umetnosti

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2016

Aja Jung, rođena u Beogradu, završila je Baletsku školu u Beogradu, u klasi pedagoga Marije Janković. Dvogodišnju stipendiju Škole Džofri baleta (Joffrey Ballet School) u Njujorku dobila je 1988. godine i tokom usavršavanja u Njujorku, paralelno je bila uključena u programe Univerziteta Džulijard,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.