Izvor: Blic, 24.Feb.2017, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef njujorške policije: Mi nećemo proterivati imigrante

Potera administracije američkog predsednika Donalda Trampa za imigrantima koji su bez dokumenata naišla je na zid u Njujorku, javlja "Ej-Bi-Si njuz" koji navodi da je komesar tamošnje policije Džejms O'Nil poručio da njujorški policajci neće delovati po administrativnim nalozima koje izdaju federalni imigracioni agenti.

City Police Commissioner James O’Neill told officers in an internal memo not to help in deporting immigrants unless public safety is at risk pic.twitter.com/tLNcJZWCzi
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
O'’Nil je to saopštio policajcima Njujorka putem internog memoranduma u koji je uvid imala ova američka televizija.

- Od kritične je važnosti da svi koji dodju u kontakt sa njujorškom policijom, bilo kakav da im je imigracioni status, bude u stanju da se identifikuje ili traži pomoć bez ustezanja, napetosti ili straha - naveo je O'’Nil.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.