Izvor: Press, 21.Nov.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: 10 žrtava nezapamćene mećave

Još dva života odnela je nezapamćena snažna mećava koja je pogodila američku državu Njujork.
Kako javlja CNN, dve osobe sa mentalnim oboljenjima umrle su napolju u toku noći.

 
Broj stradalih u ovoj američkoj državi za tri dana dostigao je 10.
U gradu Vinčester sneg je dostigao visinu od 1,8 metara. Oko 40 ljudi od utorka nalazi se u zgradi dobrovoljnog vatrogasnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << društva u tom gradu. Sneg je toliki da i vatrogasna kola ne mogu da napuste stanicu. Svaki pokušaj da se probiju kroz sneg bio je uzaludan. 

Kako javlja CNN, zarobljena kola na putevima jedva da se naziru u snegu.
Mnogi su suočeni sa opasnošću da će im se urušiti krov na kućama pod težinom snega. 

U državi Njujork je u sredu proglašeno vanredno stanje. Bafalo je, takođe, paralisan grad, a u sredu je zabeležena neobična pojava, "snežni zid" koji se kretao preko jezera Eri. 

Temperature su u utorak pale ispod nule u svih 50 država, javlja Skaj njuz. U utorak je bilo najhladnije jutro u SAD od 1976, javlja Rojters, navodeći da je i na Havajima bilo oko nule. 

Kako prenosi CNN, za ova tri dana palo je snega koliko za celu godinu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.