Noa umalo da stigne Divca

Izvor: B92, 15.Apr.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noa umalo da stigne Divca

Centar Čikago Bulsa Žoakim Noa ove sezone ističe se i asistencijama, kojih je mnogo više nego u prethodnom delu svoje karijere.

Francuz u proseku ove sezone beleži 5,3 asistencije, a sada je malo nedostajalo da stigne i učinak Vlada Divca iz 2004. godine.

Tada je srpski centar na tri uzastopna meča imao deset i više asistencija, što se od tada nije ponovilo. Noa je na mečevima sa Minesotom i Detroitom imao po 10, ali se u duelu sa Njujork Niksima zaustavio na devet.

Ako Francuz nastavi ovako, Divčev učinak i dalje će biti u opasnosti...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noa umalo da stigne Divca

Izvor: B92, 15.Apr.2014

Centar Čikago Bulsa Žoakim Noa ove sezone ističe se i asistencijama, kojih je mnogo više nego u prethodnom delu svoje karijere...Francuz u proseku ove sezone beleži 5,3 asistencije, a sada je malo nedostajalo da stigne i učinak Vlada Divca iz 2004. godine...Tada je srpski centar na tri uzastopna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.