Kralj Džejms sručio Čikago u produžetku

Izvor: RTS, 01.Nov.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj Džejms sručio Čikago u produžetku

Košarkaši Klivlenda pobedili su u gostima Čikago Bulse u produžetku sa 114:108, zahvaljujući odličnoj partiji Lebrona Džejmsa koji je ubacio 36 poena i tako se revanširao za prethodno slabo izdanje protiv Njujork Niksa, na povratku kući iz Majamija. Klipersi u gradskom derbiju savladali Lejkerse.

Džejms ne samo da je bio efikasan, već je imao i osam skokova i četiri asistencije.

Klivlend je bukvalno u poslednjem minutu uspeo da izbegne drugi poraz u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dve utakmice, nadoknadivši zaostatak od pet poena i obezbedivši produžetke u kojima je uz pomoć Džejmsa matirao domaćina, i to pred 22.870 gledalaca.

Istina, Bulsi su bili prinuđeni da veći deo meča igraju bez punog doprinosa Derika Rouza koji je povredio levi skočni zglob u drugoj četvrtini, uz ukupni bilans od 20 poena.

Klipersi su pobedili Lejkerse sa 118:111, a junak meča bio je Blejk Grifin sa 39 poena.

Sakramento je zahvaljujući fenomenalnoj partiji Rudija Geja i njegovih 40 poena savladao Portland sa 103:94.

Rezultati:

Čikago - Klivlend 108:114 (produžetak)

LA Lejkers - LA Klipers 111:118

Milvoki - Filadelfija 93:81

Indijana - Memfis 89:97

Sakramento - Portland 103:94

Finiks - San Antonio 94:89

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gej briljantan, Džejms srušio Bulse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2014

Košarkaši Klivlenda pobedili su u gostima Čikago Bulse u produžetku sa 114:108, zahvaljujući odličnoj partiji Lebrona Džejmsa koji je ubacio 36 poena i tako se revanširao za prethodno slabo izdanje protiv Njujork Niksa, na povratku kući iz Majamija...Džejms ne samo da je bio efikasan, već...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.