Koga to zaboravlja Nikola Rokvić? (video)

Izvor: 011vodič.com, 29.Jul.2015, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga to zaboravlja Nikola Rokvić? (video)

Nikola Rokvić promoviše i šestu pesmu po redu, a ona nosi naziv “Zaboravljam te” i njena radnja se odvija u Njujorku.
Glavni glumac u spotu, kako pesma kaže, ostavlja sve i odlazi u drugi grad u nadi da će uspeti da zaboravi svoju dragu. Nikola je kao i do sada posmatrač i narator cele priče.

Najviše kadrova se odvija u podzemnoj zeleznici u Njujorku, koja je sama po sebi simbol tog grada, a ujedno i predstavlja antitezu samoće u enormnoj količini >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ljudi oko nas, što je veoma česta pojava u današnje vreme i nesto sa čime se sigurno svako od nas u određenom periodu života može poistovetiti.

Ostali kadrovi rađeni su u delovima kao sto su Chinatown, Brooklyn, Financial District…

Poslušajte “Zaboravaljam te” i pogledajte novi spot:

 


#svet
The post Koga to zaboravlja Nikola Rokvić? (video) appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Premijerno pogledajte novi spot Nikole Rokvića za pesmu ZABORAVLJAM TE! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015

Nikola Rokvić premijerno je predstavio novu pesmu "Zaboravljam te", koja će se naći na njegovom novom albumu koji nosi naziv "Ovaj put"...Mladi pevač, potpuno je promenio pravac, ali ono što su njegovi obožavaoci primetili je, da mu ova vrsta muzike jako leži. Nikola Rokvić definitivno je pronašao...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.