Koga to zaboravlja Nikola Rokvić? (video)

Izvor: Svet, 28.Jul.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga to zaboravlja Nikola Rokvić? (video)

Nikola Rokvić promoviše i šestu pesmu po redu, a ona nosi naziv “Zaboravljam te” i njena radnja se odvija u Njujorku.
Glavni glumac u spotu, kako pesma kaže, ostavlja sve i odlazi u drugi grad u nadi da će uspeti da zaboravi svoju dragu. Nikola je kao i do sada posmatrač i narator cele priče.

Najviše kadrova se odvija u podzemnoj zeleznici u Njujorku, koja je sama po sebi simbol tog grada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a ujedno i predstavlja antitezu samoće u enormnoj količini ljudi oko nas, što je veoma česta pojava u današnje vreme i nesto sa čime se sigurno svako od nas u određenom periodu života može poistovetiti.

Ostali kadrovi rađeni su u delovima kao sto su Chinatown, Brooklyn, Financial District…

Poslušajte “Zaboravaljam te” i pogledajte novi spot:

 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Rokvić poručuje: Zaboravljam te!

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 11:44

Nakon promocije novog albuma koju je nedavno održao na Trgu republike kako bi prikupio novac za pomoć deci bez roditeljskog staranja, Nikola Rokvić predstavio je fanovima nastavak ljubavne priče..Nikola Rokvić, foto: Promo..Pesma Zaboravljam te šesta je po redu na albumu Ovaj put i njena radnja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.