Interpol u nedelju u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Avg.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol u nedelju u Beogradu

Jedan od najcenjenijih indi rok bendova današnjice, njujorški trio Interpol, održaće koncert u nedelju, 13. avgusta u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru evropske turneje „Turn On The Bright Lights Anniversary Tour“. Na taj način će obeležiti 15 godina od izlaska njihovog debitantskog albuma, koji je prodat u više od milion primeraka i našao se na vrhu lista najpoznatijih muzičkih magazina. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<

U Beogradu će svirati sve pesme sa tog albuma, koji se i danas smatra njihovim najboljim ostvarenjem i koji im je doneo planetarnu popularnost.

Bend Interpol su osnovali krajem devedesetih godina prošlog veka studenti njujorškog univerziteta Pol Benks (gitara i vokal), Danijel Kesler (gitara) i Karlos Dengler (bas), a kasnije im se priključio i Sem Fogarino. Veliku pažnju publike i kritike privukli su dinamičnim, ali pomalo hladnim i mračnim, gitarskim zvukom, koji podseća na britanske grupe s kraja sedamdesetih godina, poput Joy Division i Echo and the Bunnymen.

Ulaznice za beogradski koncert sastava Interpol, mogu se nabaviti putem Eventim i Gigstix prodajne mreže, po ceni od 2190 dinara za parter.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta će Interpol svirati u nedelju na Kalemegdanu

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2017

Njujorški alt-rok bend Interpol nastupiće u nedelju, 13. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu...Turneja je počela sinoć a ovo je set listu koju će izvoditi i u Beogradu...Untitled, Obstacle 1, NYC, PDA, Say Hello to the Angels, Hands Away, Obstacle 2, Stella Was a Diver and She Was...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.