Izvor: BalkanRock.com, 26.Jul.2015, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Insanity i Agelast krajem jula u Nišu

Insanity

Hardcore/metal bendovi Insanity (CH) i Agelast (BIH) nastupiće u četvrtak, 30. jula u niškom klubu Black Stage.

Energična muzika benda Insanity iz centralne Švajcarske zasniva se na temeljima New York Hardcore uticaja, sa primesama agresivnih gitarskih rifova, puno old school gang-shotsova i sing-along delova. Do sada su nastupali sa bendovima poput: Hatebreed, Madball, Agnostic Front, Sick Of It All… Svoje aktuelno izdanje “Ready to >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Row” izdali su novembra 2014. godine.

Agelast je mix čistih emocija i haotične energije koje zajedno kreiraju entropijsku atmosferu koja priča priču o svetu viđenom kroz perspektivu čoveka koji se nikada ne smeje. Ovaj petočani hardcore/metal sastav iz Bosne i Hercegovine 2014. godine izbacio je EP “The Genesis of Mechanical Creations” i video za pesmu “Darkened Illumination”.

Koncert bendova Insanity i Agelast najavljen je za 22 časa, a karte po ceni od 200 dinara prodavaće se na ulazu u klub Black Stage.


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.