Hrvati pokupovali karte za let Beograd-Njujork

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati pokupovali karte za let Beograd-Njujork

Prvi avion kompanije "Er Srbija" 24. juna poleće iz Beograda za Njujork. U avionu će biti i putnici iz bivših jugoslovenskih republika.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Er Srbija" od četvrtka 23. juna počinje da leti na direktnoj liniji Beograd - Njujork. Među putnicima prednjače oni iz regiona, pre svega Grci i Hrvati.

"Večernji.hr" piše da su putnike iz Lijepe naše na letove u Veliku jabuku privukle i promotivne cene povratne karte >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 499 evra za ekonomsku klasu.

Da srpska nacionalna avio-kompanija računa na putnike iz Hrvatske, pokazuje i podatak da njeni avioni povezuju Beograd i Zagreb čak četiri puta dnevno.

U svrhu promocije odlazaka u Njujork, "Er Srbija" je od 12. do 21. juna na toj liniji koristila "erbas A330", koji će povezivati Beograd i Njujork, koji ima 254 mesta. Inače na toj lini leti ATR-72 koji ima 66 mesta.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU I KAKO IZGLEDA AVION KOJI ĆE LETETI NA DIREKTNOJ LINIJI BEOGRAD - NJUJORK:

Hrvati će tako od 23. juna u Njujork moći da lete preko beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", koji će jedini u regionu imati direktnu vezu s nekim američkim gradom.

Promotivna cena povratne karte od Zagreba preko Beograda do Njujorka je  u poslovnoj klasi 2.509 evra.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.