Izvor: Blic, 31.Avg.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupno silovana, upucana i bačena ALIGATORIMA

Tinejdžerka iz Njujorka koja je pre sedam godina nestala, najverovatnije je ubijena, otkrivaju nove informacije.

Britani Mari Dreksel imala je 17 godina kada je 25. aprila 2009. godine otputovala sa prijateljima na Mirtl Bič i nestala bez traga.

Ona je na put otišla za vreme prolećnog raspusta i to bez znanja njenih roditelja.

U junu ove godine policija je saopštila da smatra da je ona mrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ponudila 25.000 dolara nagrade za informacije koje bi dovele do hapšenja u ovom slučaju.

U petak je FBi objavio detaljno šta se Drekselovoj verovatno desilo, nakon što su čuli svedočenja pojedinih zatvorenika.

Oni su rekli i ko je krivac za njenu smrt.

Prema rečima jednog zatvorenika, koji ju je navodno video, devojku je držao zatvorenu Timoti Da Šon Tejlor, tada 16-godišnjak,  a njegov saučesnik je navodno i njegov otac  Šon. Taj zatvorenik je rekao da je video kako Timoti Tejlor siluje devojku nekoliko dana nakon što je objavljeno da je nestala, a zatim je čuo pucnjeve i video kako njeno telo umotavaju i nose.

Drugi zatvorenik je rekao da je Tejlor nudio devojku i svojim prijateljima pa su je grupno silovali.

Kada je slučaj njenog nestanka zadobio veliku medijsku pažnju, otmičar je verovatno tada shvatio da je u velikom problemu, pa ju je ubio i otarasio se tela.

Više drugih svedoka je reklo da je njeno telo bačeno aligatorima, ali policija i dalje nije našla njeno telo.

Timoti i Šon Tejlor su osumnjičeni, ali policija još uvek nema dovoljno dokaza protiv njih.

Timoti je bio u pritvoru zbog drugih optužbi, a policija je uzalud pokušala da izmami priznanje od njega. Pušten je na slobodu uz kauciju od 10.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.