Grejtful ded i Džon Mejer daju 10.000 karata

Izvor: Akter, 05.Okt.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejtful ded i Džon Mejer daju 10.000 karata

Članovi grupe Grejtful ded (Grateful Dead) i Džon Mejer najavili su da će dati 10.000 besplatnih karata za svoj koncert u Njujorku sledećeg meseca

Bend iz 60-ih i Mejer, koji su se ovog leta udružili u supergrupu Ded end kompani (Dead & Company), najavili su danas da će 5.000 slušalaca imati šansu da dobiju po dve karte za koncert 7. novembra u Njujorku.

Grupa će karte dati zajedno s kompanijom Amerikan ekspres (American Express) u okviru njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << projekta "American Express Unstaged", a filmski režiser Bret Retner će režirati prenos koncerta preko interneta iz Medison skver gardena.

Zainteresovani će moći da dobiju karte preko sajta Ded end kompani.

Članovi Grejtful deda Bob Vir, Miki Hart i Bil Krojcman su zajedno s Majerom članovi Ded end kompani koji 29. oktobra u Olbaniju počinje koncertnu turneju u SAD.

Grupa je pozvala obožavoce koji će prisustvovati koncertima ili ih gledati preko lajvstrima da daju donacije za Fondaciju Robin Hud koja se bori protiv siromaštva u Njujorku.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.