(FOTO) OFUCAO SE: Posle ovih slika sigurno neće biti najpoželjniji neženja

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) OFUCAO SE: Posle ovih slika sigurno neće biti najpoželjniji neženja

Leonardo Dikaprio pustio je bradu i kosu koju može da skupi u rep

Holivudski glumac u subotu je prošetao ulicama Njujorka, međutim, retko ko ga je prepoznao. U tome su uspeli samo oni koji su se zagledali u njega. Leonardo Dikaprio (40) u poslednje vreme veran je svom novom imidžu.

Glumac poslednjih godina važi za jednog od najpoželjnijih neženja. Međutim, njegovo najnovije, zapušteno izdanje moglo bi da smanji zainteresovanost kod žena. Leonardo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pustio bradu i kosu koju može vezati u rep.

Glumac trenutno snima film "The Revenant", koji bi trebalo ove godine da počne sa emitovanjem u bioskopima. U ovom filmu glumiće Huga Glasa, poznatog američkog istraživača, pa je možda njegov novi imidž samo za potrebe filma.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Posle ovih fotografija slavni glumac sigurno više neće biti najpoželjniji neženja!

Izvor: Story, 21.Apr.2015

Holivudski glumac u subotu je prošetao ulicama Njujorka, međutim, retko ko ga je prepoznao...Leonardo di Kaprio, foto: Profimedia..Leonardo Dikaprio u poslednje vreme veran je svom novom imidžu...Glumac poslednjih godina važi za jednog od najpoželjnijih neženja, međutim, njegovo najnovije, zapušteno...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.