Izvor: Blic, 29.Apr.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRADAVICE NA IZVOLITE Srpska manekanka ŠOKIRALA stajlingom

Srpska manekenka Andreja Pejić prošetala je crvenim tepihom na prestižnom gala događaju "Big Love" održanom u Njujorku, a ono što je mnogima upalo u oči je činjenica da je Pejićeva zaboravila da obuče brus.

Međutim, u Andrejinom smelom modnom izboru ne bi bilo ništa tako provokativno, da haljina koju je odabrala za ovu priliku nije bila providna, zbog čega su joj se bradavice jasno videle.

Inače, Andereja je nedavno postala prva transrodna manekenka koje se našla na naslovnici portugalskog "GQ" magazina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) GRUDI NA IZVOL’TE: Andreja Pejić pokazala bradavice!

Izvor: Kurir, 29.Apr.2017

...Međutim, u Andrejinom smelom modnom izboru ne bi bilo ništa tako provokativno, da haljina koju je odabrala za ovu priliku nije bila providna, zbog čega su joj se bradavice jasno videle..Autor: Foto: Printscreen Instagram

Nastavak na Kurir...

Bez imalo blama: Bosanska manekenka provocirala u Njujorku

Izvor: B92, 29.Apr.2017

Manekenka bosanskog porekla Andreja Pejić pojavila se sinoć na jednom događaju u Njujorku i izazvala poglede svojom odevnom kombinacijom...Andreja, prva transrodna manekenka na naslovnici magazina GQ, pojavila se juče u Njujorku i izazvala pažnju...Potpuno iskrena: "Sve sam muževe nahvatala dok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.