BG-Njujork već godinu - ko se vozi Er Srbijom?

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG-Njujork već godinu - ko se vozi Er Srbijom?

Beograd -- Er Srbija počela je pre tačno godinu let Beograd – Njujork, a za to vreme široktrupni avion "erbas A330" prevezao je skoro 80.000 putnika, pišu "Novosti".

Tokom proteklih 12 meseci "Er Srbija" je realizovala 204 povratna leta između Beograda i Njujorka uz snažnu i sve veću popunjenost aviona.

Predstavnici kompanije "Er Srbija" koja je posle 24 godine ponovo povezala našu zemlju sa SAD kazu da su izuzetno zadovoljni što proslavljaju prvu godišnjicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspesne realizacije letova ka Njujorku.

Avion Er Srbije za Njujork poleteo je 23. juna 2016. godine u 8.08 i sleteo na aerodrom "Kenedi" u 11.45 po američkom vremenu.

"Naš prvi let bio je dugo očekivan i u Srbiji i u celoj jugoistočnoj Evropi iz dva razloga, Srbija se ponovo povezala sa SAD prvim letom koji obavlja domaća aviokompanija još od 1992. godine i uspostavljena je jedna redovna transatlantska vazdušna veza sa SAD koja polazi iz ovog regiona", ističu u "Er Srbiji", navodi list.

Sastav gostiju je izbalansiran sa 47 odsto poreklom iz Severne Amerike i 53 odsto iz Evrope, a kada je reč o regionu, dve trećine čine ljudi iz Srbije, pišu "Novosti".

U "Er Srbiji" objašnjavaju da postoji i interesovanje putnika iz susednih zemalja, kao i da su reakcije srpske dijaspore u Severnoj Americi pozitivne.

Oni kažu da sa do pet letova nedeljno ova linija predstavlja pogodnu opciju i za poslovna i turistička putovanja.

To je uticalo na povećanje turističkih poseta iz Amerike, a posebno onih koji kombinuju Beograd i jadransku obalu.

U "Er Srbiji" ističu i da su ušli u partnerski odnos sa američkim prevoznicima kako bi se poboljšala povezanost i pojednostavilo putovanje.

Takođe su rekli da let za Njujork ima pozitivni uticaj i na trgovinu pri čemu poslovanje "Er Srbije" u oblasti robnog transporta premšuje sva očekivanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Air Serbia u godinu dana prevezla 80.000 putnika do New Yorka

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jun.2017

BEOGRAD - Air Serbia počela je pre tačno godinu let Beograd – Njujork, a za to vreme široktrupni avion "erbas A330" prevezao je skoro 80.000 putnika, pišu "Novosti"...Tokom proteklih 12 meseci Air Serbia je realizovala 204 povratna leta između Beograda i New Yorka uz snažnu i sve veću popunjenost...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.