Malović: Optužnica protiv Cece dokaz da nema zaštićenih

Izvor: Blic, 29.Mar.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malović: Optužnica protiv Cece dokaz da nema zaštićenih

NIŠ - Podizanje optužnice protiv Svetlane Ražnatović predstavlja još jedan dokaz da nema zaštićenih i da tužilaštvo radi samostalno, da ne podleže nikakvom pritisku pa ni političkom, poručila je danas ministarka poravde Snežana Malović.

- Tužilaštvo svakog dana svojim radom pokazuje da niko nije amnestiran pa ni takozvane "nacinalne ikone" - rekla je Malović na Pravnom fakultetu u Nišu.

Prema njenim rečima, za uspeh borbe protiv organizovanog kriminala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neophodna je promena svesti gradjana i uspostavljenje sistema vrednosti koji nije postojao tokom devedesetih godina.

- Moja obaveza kao ministarke pravde je da tužilaštvu obezbedim nesmetan rad i ja ću to i ubuduće činiti. Naš cilj je da probleme ne ostavljamo svojoj deci već da ih rešimo i da to bude naš zalog za njihovu stabilnu budućnost - navela je Malović.

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Svetlane Cece Ražnatović zbog sumnje da je, sa saradnicima, protivpravno prisvojila oko četiri miliona nemačkih maraka i više od tri miliona dolara od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U slučaju Ražnatović tužilaštvo će biti nepristrasno

Izvor: Radio 021, 29.Mar.2011

Tužilaštvo u slučaju Svetlane Ražnatović radi samostalno i ne podleže nikakvom pritisku pa ni političkom, izjavila je ministarka pravde Snežana Malović.

Nastavak na Radio 021...

Ko je Cecu štitio od istrage?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2011, 04:24

"Bilo je pokušaja da se utiče na postupak protiv Svetlane Ražnatović, ali su oni sasečeni jer sam svima jasno poručila da tako nešto ne može da prođe i da pravosuđe mora da ima samostalnost“, kaže ministarka pravde Srbije Snežana Malović...Ona nije želele da govori o konkretnim imenima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.