Čović čestitao igračima i upitao Makabi: Znate li sada ko smo?

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović čestitao igračima i upitao Makabi: "Znate li sada ko smo?"

Dan nakon velike pobede Crvene zvezde, oglasio se i Nebojša Čović koji je čestitao svojim igračima.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović javno je danas čestitao prvom timu na rezultatima koje je postigao u poslednje vreme, i ocenio je da klub treba "iz skromnosti" da proba da ostvari plasman u četvrtfinale Evrolige.

"Svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čast i sve čestitke momcima, treneru (Dejanu) Radonjiću i stručnom štabu. Ovo što radi trenutno naš prvi tim, uz sve ove ogromne napore, brojna putovanja jeste – podvig", rekao je Čović za klupski sajt.

Zvezda je u četvrtak uveče pobedila u gostima Makabi sa 71:67 i tako ostvarila petu uzastopnu pobedu u Evroligi. Predsednik crveno-belih naveo je da se prvi tim nosi sa "daleko skupljim timovima", koji Evroligu igraju "uz veliku podršku i mnogo veći komfor".

"Uzmite samo najsvežiji primer Makabija. Drago mi je da su momci koji su pravi sportski ponos Srbije pobedili čuveni 'ponos Izraela'. Verujem da su konačno zapamtili ko smo", rekao je Čović aludirajući na činjenicu da su navijači Makabija pre više od tri godine razvili transparent na kome su uz psovku pitali "ko ste vi?".

Zvezda sada ima 10 pobeda, odnosno dve više od timova koji su van mesta koje vode u četvrtfinale.

"Idemo korak po korak, vidim da je zavladala svojevrsna euforija. Pobediti u samo nekoliko nedelja sve bivše prvake Evrope je neverovatan niz, ali mi moramo da ostanemo skromni, i da iz te skromnosti zaista pokušamo da napravimo nezapamćen podvig i plasiramo se u eliminacionu rundu. Ipak, dug put nas čeka", rekao je prvi čovek crveno-belih.

Zvezda je danas doputovala u Beograd i odmah je krenula autobusom na put ka Laktašima, gde će sutra igrati protiv Igokee u Jadranskoj ligi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Valjda je sada Makabi zapamtio ko smo?

Izvor: B92, 20.Jan.2017

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović čestitao je prvom timu na rezultatima koje je postigao u poslednje vreme u ABA i Evroligi...Čović je ocenio da klub treba "iz skromnosti" da proba da ostvari plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja..."Svaka čast i sve čestitke momcima, treneru (Dejanu)...

Nastavak na B92...

Čović: Valjda je sada Makabi zapamtio ko smo

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017

Predsjednik Crvene zvezde, Nebojša Čović čestitao je prvom timu na rezultatima koje je postigao u posljednje vrijeme u ABA i Evroligi...Čović je ocijenio da klub treba "iz skromnosti" da proba da ostvari plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja..."Svaka čast i sve čestitke momcima, treneru...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.