Nataša Bekvalac: Rivalitet među sestrama je bolest!

Izvor: Story, 16.Okt.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Rivalitet među sestrama je bolest!

Iako nije komentarisala sukob u porodici Kovač, pevačica je objasnila kako ne razume takav odnos.

Nataša i Kristina Bekvalac, foto: Fejsbuk

Pop zvezda Nataša Bekvalac nastupala je u Subotici pre nekoliko dana i tom prilikom progovorila je o odnosu sa svojom sestrom, kreatorkom Kristinom Bekvalac.

Nije želela da komentariše sukob sestara Kovač, ali je napomenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da joj rivalitet između sestara deluje bolesno.

- Moj i Kristinin odnos je jako specifičan i jako redak. Neko ne može da shvati da postoje sestre koje nemaju rivalitet, koje jedna na drugu ne gledaju kao konkurenciju. Meni je to toliko bolesno. Ja ne mogu to ni da zamislim i ne razumem takve stvari. Otkad znam za Kristinu znam i za sebe. Ona je neko ko mi je pored deteta najbliskija osoba na planeti i ne mogu da razumem zlu kob između sestara - izjavila je Bekvalčeva u Ekskluzivu.

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.