U Beogradu obeležen marokanski nacionalni praznik

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu obeležen marokanski nacionalni praznik

Ambasador Maroka u Srbiji Abdulah Zagour priredio je sinoć u Beogradu prijem povodom državnog Praznika krune.

Ambasador Zagour, osoblje Ambasade i drugi državljani Maroka svečanim skupom u Hotelu "Kraun plaza" proslavili su praznik koji se slavi na dan kada je sadašnji kralj Muhamed Šesti pre 15 godina stupio na presto.

Ambasador je podsetio da Maroko nije priznao nezavisnost Kosova i istakao veoma dobru saradnju sa Srbijom.

On je podsetio da Ambasada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Maroka u Beogradu radi već više od pet decenija i da saradnja nije prekidana čak ni za vreme NATO bombardovanja 1999. godine.

Na prijem su došli predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević-Bošković i drugi zvaničnici.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maroko obeležio Dan krune

Izvor: BKTV News, 31.Jul.2014

Ambasador Maroka u Srbiji Abdulah Zagour priredio je prijem povodom državnog Praznika krune...Ambasador Zagour, službenici ambasade i drugi državljani Maroka svečanim skupom u Hotelu “Kraun plaza” proslavili su praznik koji se slavi na dan kada je sadašnji kralj Muhamed VI pre 15 godina stupio...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.