Ponovo kidnapuju mrtve - otet srpski „Zid plača“ u Beogradu!

Izvor: KMnovine.com, 30.Sep.2014, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo kidnapuju mrtve - otet srpski „Zid plača“ u Beogradu!

"Nama su ponovo oteli naše mrtve" rekao Sima Spasić za KM Novine.
...

Platno sa preko 2500 fotografija ubijenih i kidnapovanih Srba i drugih nealbanskih žrtava na KiM od ruke terorističke UĆK i agresorskog NATO pakta, koje je bilo izloženo preko puta zgrade Vlade Srbije, u Nemanjinoj ulici u Beogradu, oteto je danas u sred bela dana i odneto na nepoznato mesto.

Iz Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih policajaca, vojnika i civila >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na Kosovu i Metohiji, sa velikim bolom i utučeni, iznose nevericu o ovom događaju kao uopšte mogućem.

Umesto pravde i istine o svojim najmilijim porodice žrtava posle 16 godine ponovo su pretrpele bol, poniženje, i napad kroz otimanje sada i fotografija svojih najmilijih.

   
Ponovo oteti    

"Oni ne i znaju koliki su greh počinili. To su žrtve nevine pred Bogom, one ni za života nikome zlo nisu nanele" kaže za KM Novine predsednik ovog Udruženja Simo Spasić.

U toku dana neko je uklonio platno koje je fotografijama podsećalo na stradanje Srba, Roma, Goranaca, Albanaca i Turaka od ruke šiptarskih separatista i trgovaca ljudskim organima. 

Kada su od obezbeđenja Vlade Srbije, koje se nalazi ispred zgrade, pokušali da saznaju ko je to uradio i jesu li videli kada se desilo, rekli su im da su došli komunalni policajci i odneli "Zid plača". Međutim, u Komunalnoj policiji tvrde da oni nemaju ništa s tim i da oni nisu to učinili!

Zakonskog osnova nije bilo jer je udruženje dobilo dozvolu za taj skup i boravak na tom mestu od MUP-a Srbije i uredno ispoštovalo proceduru i uplatilo sve takse. Spasić veruje da je to moglo najviše da smeta predstavnicima Evropske unije, Danske, Holandije i drugima koji su u ime "borbe za ljudska prava" ovaj Zid doživeli kao svoju sramotu. Po njegovim rečima najviše im je smetalo što je na njemu pisalo da su zločini UĆK i NATO pakta ostali nekažnjeni a da Hag ignoriše stradanje Srba i oslobađa zločince.


   
Spasić pred zidom plača.    


Maska o jednostranoj, srpskoj krivici za sva zla proteklih godina, koju podržavaju i srpske vlasti čineći sve ustupke u skladu sa voljom Evrounijata, razbijena je u paramparčad instaliranjem ovog zida fotografija srpskih žrtava.

Njihova se dalja sudbina nakon kidnapovanja krije a za zločine nad njima niko ne odgovara sa ciljem zaštite ubica i terorista i njihovg predstavljanja kao diplomata i "državnika". Sve to događa se, kontroliše i koordinira iz Brisela i Vašingtona te su njihovi predstavnici, učesnici skverne parade muželožnika, poglede žrtava verovatno doživeli kao zabijanje klinaca pod nokte. Ova duboka uznemirenost "uklonjena je jedino" na način na koji se i diskriminacija srpskih žrtava i naroda godinama vrši. Podmuklo, bez priče o tome i bez ikakvog traga.

"Mi ćemo nastaviti sa našom borbom, ponovo ćemo postaviti takav Zid i dalje tražiti da se kazne zločinci i rasvetle njihove sudbine. Mi ne znamo šta bi smo drugo i kako radili a ne možemo da ćutimo jer previše boli" kaže Spasić.

On se pita i zašto ispred srpske Vlade u Beogradu takav zid ne može da stoji a ispred tzv. parlamenta u Prištini takav šiptarski već godinama nikome nije palo na pamet ni da pomeri. Ovako nešto je samo još jedan u nizu dokaza da Srbijom upravljaju mentori sa Zapada. To nije moglo proći bez znanja i saglasnosti predstavnika srpsko-evropskih vlasti u Beogradu koji pristajanjem i nečinjenjem i sami učestvuju u diskriminaciji porodica srpskih žrtava i samih stradalih odobravajući tako zločine nad njima.



Pripremile: KM Novine

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.