Vučić sutra u Moskvi na sastanku sa Putinom

Izvor: Blic, 26.Mar.2017, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sutra u Moskvi na sastanku sa Putinom

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj zvaničnoj poseti Moskvi.

Kako se ističe u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima, premijer Vučić će se tokom posete sastati sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Vučić je ranije najavio da će sa ruskim predsednikom biti najviše reči o razvoju ekonomskih odnosa, jer je zbog pada rublje i snižavanja cena nafte i gasa na svetskom tržištu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opala i naša trgovinska razmena.

- Mislim da ću sa Putinom da razgovaram o dolasku u Srbiju jedne kompanije koja proizvodi mašine različite vrste, gde bi 51 odsto komponenti bilo napravljeno u našoj zemlji, a zatim bi se to izvozilo na evropsko i tursko tržište, bez carina - rekao je Vučić u četvrtak u Rumi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.