Tomićević i Zorić bronzani u Moskvi!

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomićević i Zorić bronzani u Moskvi!

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su bronzu na Evropskom prvenstvu u Moskvi.

Tomićević i Zorić su kao trećeplasirani prošli kroz cilj u disciplini K2 na 1.000 metara i tako Srbiji doneli treću medalju u isto toliko finalnih trka drugog dana šampionata.

Iako se činilo da je srpskoj posadi izmakla medalja, ispostavilo se da su Marko i Milenko za osam hiljaditinki pobedili Beloruse Pavela Mijadžvežeua i Aleha Jurenija. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Zlato je pripalo Nemcima Maksu Hofu i Markusu Grosu, koji su imali vreme 3:12.732 minuta i u cilju su za 276 hiljaditih delova sekunde pobedili Tibora Hufnađela i Bencea Dombvarija iz Mađarske.

Tomićević i Zorić su imali sekundu zaostatka u odnosu na evropske šampione.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.