Teo je bio dobar sa trenerom, nije mnogo trenirao

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2017, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Teo je bio dobar sa trenerom, nije mnogo trenirao"

Dosadašnji košarkaš moskovskog CSKA Aron Džekson, koji će karijeru nastaviti u Peking Daksima dao je veoma zanimljiv intervju za američke medije, u kojem je otkrio da smatra da je mnogo lakše igrati u NBA ligi, nego u Evropi.

Jedna od stvari za koju priznaje da ga je izluđivala poslednjih godina na ‚Starom kontinentu‘ bili su treninzi. Po mišljenju američkog košarkaša to je jedan od razloga za sve veći >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << broj evropskih košarkaša koji karijeru nastavljaju u NBA ligi.

Među njima je i Džeksonov doskorašnji saigrač Miloš Teodosić, koji će od sledeće sezone braniti boje Los Anđeles Klipersa. Američki košarkaš je otkrio da srpski košarkaš nije trenirao mnogo, ali i kako mu se čini rad sa trenerima iz bivše Jugoslavijue.

Miloš je imao dobar odnos sa trenerom, tako da nije trenirao mnogo. Ali, momci kao što je Nando de Kolo, koji igraju po 30 minuta po utakmici? On je trenirao svakog dana. Mogli biste da vidite da mu je telo u modricama. Sigurna sam da ima klauzulu u ugovoru, i on bi otišao u NBA ligu ove godine. Jednostavno, zarobljen je zbog ugovora“, rekao je Džekson, „I u pitanju je takmičarski trening. Imate stare jugoslovenske trenere ili one koji su učili od srpskih stručnjala. Rade vežbe ‚1 na 1‘, kao da ste u srednjoj školi ili na koledžu. To su kao sjajni igrači na koledžu, volim da kažem da je tako u Evropi“.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Teodosić manje trenirao jer je dobar sa trenerom"

Izvor: B92, 25.Jul.2017, 09:22

Doskorašnji bek CSKA Aron Džekson (31) istakao je da je mnogo lakše igrati u NBA ligi nego u Evroligi...Džekson posle osam godina u Evropi i brojnih titula, među kojima i trofej Evrolige sa "Armejcima" 2016, odlazi u Kinu...Amerikanac je pet godina igrao za CSKA, a prethodno za Bilbao, Virtus Bolonju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.