Ruski bajkeri ušli u Nemačku

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski bajkeri ušli u Nemačku

Policija je saopštila da je mala grupa ruskih bajkera ušla u nedelju na teritoriju Nemačke u okviru vožnje od Moskve do Berlina, povodom 9. maja - Dana pobede nad nacizmom u Drugom svetskom ratu.

Bavarska policija saopštila je da je grupa ušla u Nemačku iz Austrije u nedelju poslepodne, ali nije poznato koliko tačno ima bajkera.

Bajkeri iz grupe "Noćni vukovi" vožnjom od Moskve do Berlina obeležavaju 70 godina od pobede Rusa i saveznika nad nacističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nemačkom u Drugom svetskom ratu.

Neki zvaničnici EU izrazili su protivljenje dolasku bajkera, dok im je Poljska zabranila ulaz zbog situacije oko Ukrajine.

Nemačka vlada otkazala je vize jednoj grupi ljudi za koje se veruje da pripadaju rukovodstvu ruske motociklističke grupe, navodi AP.

U susednoj Austriji, ruski bajkeri su u subotu položili vence na spomenik sovjetskim vojnicima koji su oslobodili Beč.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ruski bajkeri ušli u Nemačku

Izvor: Blic, 03.Maj.2015

Deset ruskih bajkera, deo veće grupe koja se nalazi na putu ka Berlinu, gde žele da učestvuju u proslavi 70. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, prešla je sinoć nemačku granicu iz Austrije, saopštile su vlasti Bavarske...Ruski motociklisti su juče u Beču položili vence..Bavarska policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.