Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudska glumica Nataša Pavlović “vozi” Mig 25, a uskoro leti i u svemir!

Nataša Pavlović je s moskovskog aerodroma 2004. u egzibicionom letu uspela da dostigne visinu od 26.000 metara brzinom od 2.970 kilometara na sat. Našla se na 250 metara od ivice orbite. Time se upisala u istoriju letenja kao prva žena sa ovih prostora koja je ostvarila taj uspeh.

“Mahala sam ruskom zastavom u čast zemlje koja je bila domaćin i pružila mi priliku da letim avionom, američkom zastavom u čast zemlje u kojoj sam odrasla, i srpskom zastavom u čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zemlje u kojoj sam rođena”, kaže ova glumica i pilot i dodaje da se sada priprema za let u svemir:

“Letenje u svemir je budućnost. Pripremala sam se za takvu vrstu leta kroz predavanja i simulaciju. Takođe, pokušavam da ostanem zdrava i jaka. Pred let se molim bogu i govorim sebi kako letim na krilima anđela!”

Rođena je u selu Popovi kod Bijeljine. Od ranog detinjstva živi u Americi, gde je završila kalifornijski fakultet UCLA. Postala je uspešna glumica, pisac, model, mis, pilot… A kako Amerikancima opisuje Srbiju?

“Kada upale svetlo, spomenem im Nikolu Teslu. Pričam im o Milevi Marić Ajnštajn i, naravno, o Novaku Đokoviću. Spominjem kako je jednom Džordž Kluni izjavio da su u Srbiji najlepše svadbe, kako Džoni Dep voli Srbe i da je Srbija Majklu Daglasu omiljeno mesto za odmor. I, naravno, pričam im o srpskim slavama”, kaže Nataša.

U Americi se Nataša druži sa Arnolodom Švarcenegerom i Šonom Penom.

“Više detalja o mom prijateljstvu sa Arnoldom i Šonom, kao i o mnogim drugim holivudskim zvezdama, milijarderima, moći ćete da pročitate u mojoj knjizi “Among Stars”, koju planiram da objavim u narednih godinu dana“, kaže glumica.

Priznaje da joj Srbija nedostaje.

“Nekada sam dolazila jednom godišnje. Međutim, od 2008. nisam posetila Srbiju. Ali ako me Emir Kusturica pozove…”, kaže glumica, napomenuvši da svakodnevno usavršava srpski jezik:

“Čitanje ćirilice mi malo teže ide, međutim, svakog dana naučim poneku novu reč kako bih dodatno usavršila svoj srpski.”

U Srbiji je snimala seriju „Gorki plodovi“, a u Holivudu ima dosta zapaženih uloga; glumila je u seriji „Las Vegas“, s Tomom Selekom u „Magnumu P.I.“…
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.