GOSTUJU ALBANIJI: Jermeni igraju za Baneta i društvo

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOSTUJU ALBANIJI: Jermeni igraju za Baneta i društvo

Fudbaleri Jermenije stigli su u Albaniju u nameri da sutra (18.00) na stadionu Elbasan arena osvoje sva tri boda i vrate se u trku za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj!

Selektor Jermenije Bernard Šalande prvi put u ovim kvalifikacijama može da računa na sve reprezentativce, a jedan od najiskusnijih u timu, golman moskovskog Dinama Roman Berezovski tvrdi da za Jermene put ka Francuskoj počinje u Elbasanu.

- Došli smo u Albaniju bez prava na grešku i zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nas u ovom meču zanima isključivo osvajanje sva tri boda. Nismo u prilici da razdvajamo utakmice na domaćem i gostujućem terenu jer su nam bodovi neophodni za plasman na Evropsko prvenstvo. Bez obzira na kvalitet rivala, naš cilj je trijumf i verujem da ćemo ga i ostvariti - kaže kapiten Jermenije.

Švajcarac na klupi Jermena kaže da njegova selekcija konačno ima priliku da razbije seriju malera u ovim kvalifikacijama.

- Vodili smo u Danskoj i protiv Srbije, a osvojili samo bod, dok nas je Portugal pobedio u finišu. Vreme je da sreća prestane da nam okreće leđa - rekao je Šalande.

(P. P.)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.