Erdogan: Delovaćemo strpljivo, a ne emotivno

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Delovaćemo strpljivo, a ne emotivno

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da će njegova vlada delovati "strpljivo, a ne emotivno" pre nego što preduzme bilo kakve mere kao odgovor na odluku Rusije da uvede sankcije protiv Turske.

Moskva je ranije danas (30. novembar) najavila da će zabraniti uvoz, pre svega poljoprivrednih proizvoda, iz Turske posle turskog obaranja ruskog vojnog aviona iznad sirijske granice prošle nedelje. Ankara tvrdi da je avion narušio turski vazdušni prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što Rusija negira, prenosi Rojters.

Turska  pokušava da obezbedi da veze sa Rusijom, njenim glavnim snabdevačem energije ne budu potpuno prekinute, rekao je Erdogan novinarima na marginama Konferencije UN o klimatskim promenama u Parizu.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Sirija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ruska javnost krivi Putina za izbijanje krize sa Turskom

Izvor: SandzakPress.net, 01.Dec.2015, 21:54

Rusija, Turska – Ruski narod je okrivio tamošnjeg predsjednika Vladimira Putina za izazivanje tenzija između Turske i Rusije, prenosi turski dnevni list Haberturk. Nakon obaranja ruskog borbenog aviona koji je narušio turski vazdušni prostor, u Rusiji je provedena anketa o novonastaloj krizi. Rezultati...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.