Dunga precrtao Marsela i Alvesa, pozvao buntovnika Fernandeša

Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2014, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunga precrtao Marsela i Alvesa, pozvao buntovnika Fernandeša

Novi selektor Brazila, Dunga, nastavio je da podmlađuje sastav posle debakla na Mundijalu. Dunga je u odnosu na minule prijateljske mečeve sa Kolumbijom i Ekvadorom pozvao još dvojicu novajlija. U pitanju su defanzivci Mario Fernandeš iz moskovskog CSKA i Dodo iz Intera, koji će dobiti priliku da pokažu šta znaju protiv Argentine i Japana u oktobru mesecu. Marselo i Dani Alves su izgleda precrtani, kao i Maikon koji je odstranjen zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nediscipline…

Fernandeš je imao jednu neočekivanu situaciju sa nacionalnim timom 2011. godine, kada je igrao za Gremio. Tada je odbio da igra za Brazil pravdajući se da je potrebniji klubu.

“Svi imamo pravo na drugu šansu, ne možemo da razapinjemo bilo koga”, stao je Dunga u odbranu Fernandeša.

Golmani: Džeferson (Botafogo) i Rafael Kabral (Napoli)

Odbrana: Danilo (Porto), Mario Fernandeš (CSKA), Luis Filipe (Čelsi, Dodo (Inter), David Luiz i Markinjos (PSŽ), Žil (Korintijans) i Miranda (Atletiko Madrid).

Vezni red: Luiz Gustavo (Volfsburg), Elias (Korintijans), Fernandinjo (Mančester Siti), Ramires, Oskar i Vilijam (Čelsi), Filip Kutinjo (Liverpol) i Everton Ribeiro (Kruzeiro).

Napadači: Nejmar (Barselona), Dijego Tardeli (Atletiko Mineiro), Robinjo (Santos) i Rikardo Gulart (Kruzeiro).

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.