Jeremić prisustvovao obeležavanju Dana Republike Srpske

Izvor: Blic, 09.Jan.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić prisustvovao obeležavanju Dana Republike Srpske

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić prisustvovao je danas u Banjaluci obeležavanju 9. januara, Dana Republike Srpske. Jeremić je prisustvovao prijemu koji je organizovao predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, a potom i Svečanoj akademiji u dvorani "Borik".

Jeremić je rekao da je danas veliki dan za Republiku Srpsku i za naš celi narod. "Počastvovan sam što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam ovde. Specijalni odnosi Srbije i Republike Srpske su jedan od temelja Dejtona", izavio je Jeremić za RTRS.

"Brze promene se dešavaju u svetu. 2016 godina je bila godina promena, ne mislim da će ova biti mirnija. Zato trebamo biti mudri da ostvarimo svoje interese", rekao je on.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.