Dodik: Dogovorena koaliciona vlada u RS

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Dogovorena koaliciona vlada u RS

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik saopštio je danas da je na sastanku sa liderima Demokratskog narodnog saveza (DNS) i Socijalističke partije (SP) Markom Pavićem i Petrom Đokićem postigao dogovor da novu vladu formiraju ove tri stranke, javili su mediji u RS.

Dodik je u Kneževu na javnoj tribini SNSD i SP, rekao da je Republika Srpska danas stabilna i da redovno izvršava sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoje obaveze prema budžetskim korisnicima, javila je RTRS.

Komentarišući izjavu lidera SDS Mladena Bosića da protekli izbori nisu legalni, Dodik je rekao da Bosić daje takve izjave jer je SDS izgubio izbore i jer se ta stranka "raspada".

On je takođe rekao da do maja Bosić neće biti predsednik SDS.

Predsednik SP Petar Đokić zahvalio je građanima Kneževa koji su glasali za koaliciju SNSD-DNS-SP na izborima i rekao da je potpuno uveren da će ova koalicija ponovo formirati vlast u Republici Srpskoj, prenela je RTRS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik : Dogovorena koaliciona vlada u RS

Izvor: Studio B, 23.Okt.2014

SNSD, DNS i SP postigli dogovor da formiraju vladu, javili su mediji u RS. ..Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik saopštio je danas da je na sastanku sa liderima Demokratskog narodnog saveza (DNS) i Socijalističke partije (SP) Markom Pavićem i Petrom Đokićem postigao...

Nastavak na Studio B...

Dogovorena Vlada u Republici Srpskoj

Izvor: Šumadija Press, 24.Okt.2014, 11:29

Lider SNSD-a Milorad Dodik kaže da je s liderima DNS-a Markom Pavićem i SP Petrom Đokićem postigao dogovor da novu vladu formiraju ove tri stranke, javlja RTRS.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.