FOTO: Renomirani brend LC WAIKIKI otvorio vrata u Merkatoru

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Renomirani brend LC WAIKIKI otvorio vrata u Merkatoru

Maloprodajni objekat renomiranog turskog brenda LC WAIKIKI otvoren je danas  u Merkatoru.

U okviru bogate ponude, Novosađanima će biti dostupan širok asortiman garderobe koja je podeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžerke i decu svih uzrasta.

Svečano otvaranje novog maloprodajnog objekta privuklo je pažnju mnogobrojnih Novosađana, koji su imali prilike da po prvi put isprobaju proizvode brenda LC Waikiki, koji su visokog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svetske modne trendove, i što je najvažnije pristupačnih cena.

"Mi poslujemo u Turskoj pod okriljem LC Waikiki maloprodaje od 1997. godine. Naša prva strana investicija, bila je u Rumuniji 2009. godine, nakon što smo postali vodeći brend u ovom sektoru u Turskoj. Veliko nam je zadovoljstvo što smo za ovako kratak rok uspeli da uđemo na tržišta 27 zemalja. Kao LC Waikiki, mi verujemo u srpsko tržište, a otvaranjem druge radnje u Novom Sadu, nastavljamo da rastemo i postajemo konkurentni i u Srbiji", kaže menadžer brenda LC Waikiki za Srbiju i BiH Sinan Sahin.

LC Waikiki osnovan je u Francuskoj 1985. godine. Kupljen  je od strane  trenutnog vlasnika, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş., 1997. godine. Oblačiti Tursku sa filozofijom da "svako zaslužuje da bude lepo odeven" i  sa misijom promovisanja "lako dostupne mode", LC Waikiki daje primer drugima svojim maloprodajnim i trgovačkim pristupom i nastavlja  svoj put rasta već 17 godina, kako kod kuće, tako i u inostranstvu.

LC Waikiki počeo je da ulaže u inostranstvu 2009. godine, otvorivši svoju prvi evropski ogranak u Rumuniji. LC Waikiki zapošljava 25.500 osoba koje dolaze iz različitih kultura, na oko 400 prodajnih mesta u 73 provincije u Turskoj i oko 500 prodajnih mesta u 27 zemalja širom sveta.
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.