Viktorijin anđeo prošetao je ulicom u kombinaciji od koje bole oči

Izvor: Press, 20.Feb.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorijin anđeo prošetao je ulicom u kombinaciji od koje bole oči

Stela Maksvel jedna je od najcenjenijih Viktorijinih anđela. Imala je vatrene nastupe i na Nedelji mode u Londonu, ali njena privatna odevna kombinacija, rezervisana za dnevnu šetnju, mnoge je šokirala. Stela, šta se desilo?
foto: zena.blic.rs
Sve je ukazivalo na to da će to biti uobičajen šoping u Londonu. Lepa plavuša pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se u crnoj jakni i ravnoj, udobnoj crnoj obući, u mrežastim čarapama i ekstremno kartkom šortsu, koji jedva da se nazirao ispod jakne. Ali dobro, ona je model, ima šta i da pokaže.
 

 
Ali malo pažljiviji pogled na belgijsku lepoticu, pogotovo na njenu pozadinu, otkrivao je u najmanju ruku neobičan modni izbor. Stela je kratki šorts ponela uz čarape koje su dosezale tik ispod njega, te je kraj butine, a početak zadnjice manekenke vrlo čudno bio prelomljen nemilosrdnom linijom čarape, a sve to u kompletu delovalo je vrlo neprikladno.
 

 
Stela je svoju samoću ubrzo prekinula našavši se sa koleginicom Advoa Aboa, britanskom manekenkom, koja ju je pozdravila srdačnim zagrljajem.
 

 
Vremena za šetnju nije bilo mnogo jer je Stela morala da nastupi na Nedelji mode u Londonu, na Topshop Unique Autumn/Winter '17 show.
 

 
A kreacije u kojima je nastupila bile su pravi odmor za oči posle njene privatne varijante. Izgleda da je mnogo bolja kada nosi ono što joj drugi odaberu.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.