Venger impresioniran izdanjem svog tima

Izvor: Akter, 10.Avg.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger impresioniran izdanjem svog tima

Menadžer londonskog Arsenala Arsen Venger rekao je da je impresioniran izdanjem svog tima u pobedi nad Mančester Sitijem, kojom je osvojen 13. trofej engleskog Komjuniti šilda u istoriji kluba

"Tobdžije" su na Vembliju "isprašile" šampiona Premijer lige rezultatom 3:0, a njihov trijumf nijednog trenutka nije dolazio u pitanje.

"Dve važne stvari uradili smo danas. Osvojili smo trofej, iako on ne spada među velike, i igrali smo dobro. Ja sam zaista srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << što smo igrali veoma dobar fudbal. Ovo pokazuje da, kada je tim fokusiran, imamo šanse da osvojimo Premijer ligu. Želimo da istim pristupom idemo u svaku utakmicu", izjavio je Venger, čiji tim na startu prvenstvene sezone dočekuje u subotu gradskog rivala Kristal Palas.

Šampion Mančester Siti danas u prvoj postavi nije imao nijednog Engleza, a među starterima bili su srpski reprezentativci Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić, kao i Edin Džeko (BiH) i Stevan Jovetić (Crna Gora).

"Ovakve stvari dešavaju se pred početak sezone. Nismo imali tempo iz prethodnih pripremnih mečeva, ali razgovaraću sa igračima i siguran sam da ćemo biti spremni za početak Premijer lige", rekao je menadžer Sitija Manuel Pelegrini.

Branilac titule u 1. kolu igra protiv Njukasla.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.