Venger: Nerealno je očekivati da Arsenal osvoji titulu

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Nerealno je očekivati da Arsenal osvoji titulu

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je nerealno očekivati da londonski tim prestigne Čelsi na tabeli Premijer lige i osvoji titulu.

"Čelsi čvrsto drži lidersku poziciju. Moramo da budemo realni i da priznamo da ćemo veoma teško prestići Čelsi, pogotovo na startu prvenstva. Arsenal mora konstantno da beleži pobede kako bi se uključio u borbu za vrh. Više sam fokusiran na naše igre, nego da Čelsi i prvo mesto", rekao je Venger za Standard Sport.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Lider Čelsi posle devet kola engleskog prvenstva ima 23 boda, devet manje ima petoplasirani Arsenal, ali francuski stručnjak veruje da će njegov tim zaigrati mnogo bolje u nastavku sezone.

"Tek je start prvenstva i suviše je rano pričati o nekim dometima. Dug je šampionat i niko ne sme da potceni Arsenal. Imali smo težak raspored i verujem da ćemo krenuti sa boljim partijama", zaključio je Venger.

Arsenal u subotu u 10. kolu Premijer lige od 16 sati dočekuje Barnli na svom terenu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.