(VIDEO) LIKVIDIRAN ISPRED PARLAMENTA Identifikovan osumnjičeni za ubistvo policajca i još dve osobe u Londonu

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LIKVIDIRAN ISPRED PARLAMENTA Identifikovan osumnjičeni za ubistvo policajca i još dve osobe u Londonu

Napadač ispred parlamenta u Londonu identifikovan je kao Trevor Bruks, rođeni Britanac, koji je uzeo ime Abu Izadin. Na društvenim mrežama počeo je da kruži i snimak na kojem se vidi kako je napadač upucan.

Shaky video of commotion after Parliament shooting. pic.twitter.com/ofGZwcMgaA

Patrik Dejli, novinar Bristol posta, postavio je snimak za koji tvrdi da ga je sam napravio u trenutku kada je napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upucan ispred parlamenta. Snimak se potom munjevito proširio društvenim mrežama.

Abu Izadin je, kako prenosi portal Index.hr, simpatizer ISIS-a iz Henkija nazivan je "propovednikom mržnje" zbog brojnih objava na jutjubu, međutim britanska policija još nije zvanično potvrdila da se radi o njemu. Osim toga, producent televizijske kuće ABC izjavio je da je već razgovarao s Izadinovim advokatom, koji mu je navodno rekao da je "Izadin još u zatvoru pa zato nije mogao biti napadač".

Izadin je rođen u Londonu, a bio je u zatvoru zbog zločina koji su imali veze sa terorizmom. Oslobođen je u maju 2009. godine, a ponovo je hapšen 2016 godine.

U napadu pred parlamentom nasmrt je izboden jedan policajaca, još dve osobe su ubijene na Vestminsterskom mostu, a povređeno je više od 20 ljudi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LIKVIDIRAN ISPRED PARLAMENTA Identifikovan osumnjičeni za ubistvo policajca i još dve osobe u Londonu (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 00:03

Napadač ispred parlamenta u Londonu identifikovan je kao Trevor Bruks, rođeni Britanac, koji je uzeo ime Abu Izadin. Na društvenim mrežama počeo je da kruži i snimak na kojem se vidi kako je napadač upucan...Shaky video of commotion after Parliament shooting. pic.twitter.com/ofGZwcMgaA..Patrik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.