Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V. Britanija: Kiša i vjetar otežavaju saobraćaj

Kiša i jak vjetar otežavaju danas saobraćaj u Velikoj Britaniji, pošto su ostaci uragana "Gonzalo" stigli do ove zemlje.

Vjetar brzine do 112 kilometara na čas izmjeren je u sjevernom dijelu Velsa, a meteorolozi kažu da se slične prilike mogu očekivati i u ostatku zemlje.

Londonski aerodrom "Hitrou" saopštio je da će danas biti otkazano oko deset odsto letova, ali se u prvim izvještajima navodi da poremećaj nije toliko obiman koliko se prognoziralo.

Meteorolozi navode da će se nevrijeme pomjeriti na istok Velike Britanije, sa kišom u nekim područjima i snijegom u Škotskoj.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Velikoj Britaniji

Izvor: Blic, 21.Okt.2014

Kiša i jak vetar otežavaju danas saobraćaj u Velikoj Britaniji, pošto su ostaci uragana "Gonzalo" stigli do ove zemlje...Vetar brzine do 112 kilometara na čas izmeren je u severnom delu Velsa, a meteorolozi kažu da se slične prilike mogu očekivati i u ostatku zemlje...Londonski aerodrom "Hitrou"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.