Totenhem kupuje Ljubomira Titulu Fejsu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2017, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem kupuje Ljubomira Titulu Fejsu

Nova ponuda na stolu srpskog veziste iz Benfike

Ako hoćeš titulu - pozovi Ljubomira Fejsu! Možda konstatacija sa početka teksta deluje izanđalo, ali verovatno se tom logikom vode ljudi iz Totenhema, pošto portugalska štampa piše da srpski vezista iz Benfike ima poziv londonskog kluba.

Prva želja menadžera Totenhema Mauricija Poketina bio je vezista Sportinga Adrian Silva, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Lavovi odbili ponudu tešku 20 miliona evra. Pevci su se okrenuli drugim rešenjima kako bi ojačali manevar, a jedna od najprimamljivih opcija jeste i Ljubomir Fejsa.

Međutim, Pevcima neće biti lako da ubede Benfiku da pusti Fejsu. Nedavno je momka iz Kucure želeo i Lacio, ali velikan iz Lisabona je u prvom trenutku tražio 25.000.000 evra. Možda i očekivano obzirom da je Fejsa jedan od stubova ekipe sa Luža u poslednje četiri sezone. Ugovorom je vezan za Benfiku do 2019.godine.

Reprezentativac Srbije je u dresu Benfike potvrdio status posebnog igrača. Osvojio je četiri titule i nastavio neverovatan niz trofeja započet u redovima Partizana i Olimpijakosa (ukupno deset nacionalnih prvenstava).

Inače, Benfika se nalazi na pripremama u Birmingemu što bi moglo da olakša potencijalne pregovore sa Totenhemom. Ekipi su se se juče priključili Fejsa i Živković zbog kasnog dobijanja brtianske vize.

Fejsa je u Lisabon stigao u avgustu 2013. godine i odigrao 93 zvanične utakmice. Sa Benfikom je osvojio četiri šampionske titule, dva nacionalna kupa, dva Liga kupa i igrao finale Lige Evrope.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.