TURISTI LJUTI: Ovo je grad sa PAPRENO SKUPIM parkingom u Evropi!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURISTI LJUTI: Ovo je grad sa PAPRENO SKUPIM parkingom u Evropi!

Najskuplji evropski grad za parkiranje je London, objavio je evropski portal Ubeeko, specijalizovan za automobilski saobraćaj i putovanja.

U Londonu sat parkiranja prosečno košta 10,40 evra. U prvih pet još su Stokholm, Atina, Oslo i Milano gde se za sat parkiranja u proseku plaća od pet do osam evra što te gradove čini skupim za turiste koji vole da putuju automobilima.

Relativno podnošljiva cena parkiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je u Amsterdamu, Parizu, Minhenu i Rimu gde za parkiranje treba izdvojiti od 4,20 do 4,70 evra.

Najjeftinije je parkiranje u srednjoj i istočnoj Evropi jer u Budimpešti ono košta 1,60 evra po satu, u Pragu 1,30 evra, a u Varšavi evro, piše Ubeeko.

Podaci o cenama parkiranja i parking mestima u celoj Evropi mogu se pronaći na specijalizovanom portalu Parkopedia, zaključuje se u izveštaju.

(Telegraf.rs / Express.hr)


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE SVEJEDNO Koliko košta parking u prestonicama Evrope: London najskuplji, a gde se nalazi Beograd

Izvor: Blic, 27.Avg.2016

Najskuplji evropski grad za parkiranje je London, objavio je evropski portal Ubeeko, specijalizovan za automobilski saobraćaj i putovanja...U Londonu sat parkiranja u proseku košta 10,40 eura...U prvih pet nalaze se još i Stokholm, Atina, Oslo i Milano gde se za sat parkiranja u proseku plaća od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.