Supruga napadača iz Londona tužna i šokirana

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga napadača iz Londona "tužna i šokirana"

Supruga napadača iz Londona, koji je prošle nedelje ubio četiri osobe ispred britanskog parlamenta, izjavila je danas da je "tužna i šokirana" Supruga napadača iz Londona, koji je prošle nedelje ubio četiri osobe ispred britanskog parlamenta, izjavila je danas da je "tužna i šokirana".U saopštenju koje je objavila policija, supruga Halida Masuda >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << izjavila je saučešće porodicama žrtava, a svim povređenima poželela brz oporavak."Želela bih da zamolim za privatnost naše porodice, naročito dece u ovom teškim vremenima", napisala je ona.Policija je uverena da je Masud (52) sam izveo napad u Londonu prošle srede, ali pokušava da utvrdi da li ga je neko inspirisao ili komandovao njegovom akcijom.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"NE PRESTAJEM DA PLAČEM" Oglasila se žena londonskog teroriste i evo šta kaže o monstruoznom činu svog muža

Izvor: Blic, 28.Mar.2017

Supruga napadača iz Londona, koji je prošle nedelje ubio četiri osobe ispred britanskog parlamenta, izjavila je danas da je "tužna i šokirana"...U saopštenju koje je objavila policija, supruga Halida Masuda izjavila je saučešće porodicama žrtava, a svim povređenima poželela brz oporavak...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.