Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti bez napadača protiv Kristal Palasa u formaciji 4-6-0?!

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelgrini suočen je sa velikim problemima u igračkom kadru, jer za meč protiv Kristal Palasa na raspolaganju nema nijednog klasičnog napadača!

Tako je ekipi iz Londona prinduno morao da suprotstavi tim sastavljen praktično u formaciji 4-6-0, u kojoj su najistureniji igrači David Silva i Samir Nasri, uz njih i Džejms Milner, koji je sve samo ne "špic" igrač.

Podsetimo, zbog povreda su van stroja sva trojica golgetera: Sehio Aguero, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Edin Džeko i Stevan Jovetić.

Sastav Sitija za meč sa Kristal Palasom glasi ovako: Hart, Zabaleta, Demikelis, Mangala, Kolarov, Fernandinjo, Navas, Ture, Silva, Nasri, Milner.

(Foto: Beta/AP/Rui Vieira)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.