Sila Boga ne moli! Kaznena ekspedicija iz Londona sravnila Veltins arenu sa zemljom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2014, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sila Boga ne moli! Kaznena ekspedicija iz Londona sravnila Veltins arenu sa zemljom (VIDEO)

Čelsi okrutan i efikasan protiv Šalkea, petorica različitih strelaca overilli prvu poziciju u Grupi G - 5:0 (3:0)

Juri Čelsi u Premijer ligi, juri i u Ligi šampiona! Čini se da, kao i na Ostrvu, nema tog tima koji može da ga zaustavi. Doduše, još se Plavci nisu namerili na ale poput Barselone ili Reala, ali su toliko moćni da jednakom žestinom kao u Engleskoj lupaju čvrge i po ostatku Starog kontinenta. Ovoga puta tri udarca po glavi hrabrog, ne i kvalitetnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šalkea, kojima je tim Žozea Murinja osigurao prolaz u osminu finala sa čelne pozicije Grupe G Lige šampiona - 5:0.

Tim sa Stamford bridža je brzopotezno utišao publiku na Velttins areni i pogotkom Džona Terija otškrinuo vrata drugog najubedljivijeg trijumfa u ovojesenjem izdanju elitnog kupa, odmah iza onog  iz trećeg kola kad je u Londonu demoliran Maribor 6:0. Kapiten gostujućeg tima je postao tek četvrti odbrameni fudbaler u istoriji Lige šampiona koji je postigao bar deset golova u ovom takmičenju, a „pola gola“ duguje Sesku Fabregasu koji je zabeležio čak 13. asistencuiju od početka sezone u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Silan Čelsi petardom do prvog mesta u grupi!

Izvor: Press, 25.Nov.2014

Juri Čelsi u Premijer ligi, juri i u Ligi šampiona! Čini se da, kao i na Ostrvu, nema tog tima koji može da ga zaustavi. Doduše, još se Plavci nisu namerili na ale poput Barselone ili Reala, ali su toliko moćni da jednakom žestinom kao u Engleskoj lupaju čvrge i po ostatku Starog kontinenta....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.